Kabar

Maju Industri: Temokake Penawaran Paling Anyar GtmSmart ing VietnamPlas

Juli 30, 2023

Maju Industri: Temokake Penawaran Paling Anyar GtmSmart ing VietnamPlas


Pambuka:

Kita seneng ngumumake manawa perusahaan kita wis siyap kanggo Pameran VietnamPlas sing diantisipasi. Acara industri sing misuwur iki bakal ditindakake wiwit 18 Oktober (Rebo) nganti 21 Oktober (Setu), 2023, ing Pameran Saigon.& Pusat Konferensi (SECC) ing Kutha Ho Chi Minh, Vietnam. Nomer booth kita kanggo pameran iki yaiku B758, ing ngendi kita ngarepake konvergensi profesional lan kolega saka industri plastik lan karet kanggo njelajah perkembangan lan inovasi teknologi paling anyar.



Ringkesan Pameran:

Vietnam, minangka salah siji saka negara dinamis lan janjeni ing Asia Kidul-Wétan, wis sekseni wutah kanthi cepet ing industri plastik lan karet sawijining, netepake dhewe minangka pemain pinunjul ing pasar plastik global. Pameran VietnamPlas narik akeh perusahaan domestik lan internasional saben taun, dadi platform sing cocog kanggo nampilake lan promosi produk, teknologi, lan layanan sing canggih. Kanggo perusahaan kita, partisipasi ing pameran khusus iki menehi kesempatan unik kanggo nguatake kemitraan sing wis ana karo klien lan njelajah kemungkinan kolaborasi bisnis anyar.


Sorotan Showcase:

Minangka perusahaan sing darmabakti kanggo sektor plastik lan karet, kita bakal nggunakake pameran iki kanggo nampilake produk lan solusi paling anyar. Ing booth B758, kita bakal menehi sawetara lengkap kurban, kalebuMesin Thermoforming Kab lanMesin Thermoforming Cup,Vacuum mbentuk mesin,Mesin Pembentuk Tekanan Negatif etc, nyorot prasetya perusahaan kita kanggo riset teknologi lan inovasi produk.


Kegiatan Promosi:

Sajrone acara kasebut, kita wis ngrancang macem-macem kegiatan promosi kanggo nambah pangenalan merek ing antarane para pelanggan sing dihargai. Demonstrasi produk lan sesi ijol-ijolan teknis ing stan kita bakal ngidini pengunjung bisa nyekseni langsung kinerja lan kaluwihan produk sing unggul. Kajaba iku, kita bakal ngluncurake tawaran lan kejutan wektu winates kanggo para rawuh, kanthi tujuan kanggo narik kawigaten para pelanggan potensial lan ngembangake negosiasi lan kolaborasi bisnis anyar.


Eksplorasi lan Exchange:

Pameran kasebut bakal dadi tuan rumah akeh ahli industri lan sarjana sing bakal nuduhake pengalaman lan wawasan. Delegasi kita bakal melu kanthi aktif ing acara kasebut, kanthi ati-ati ngrungokake tren lan kemajuan industri paling anyar, luwih ningkatake keahlian lan kemampuan teknis perusahaan.


VietnamPlas uga nawakake kesempatan terkenal kanggo perusahaan sing melu ngerti lanskap pasar lan para pesaing. Kita bakal banget mirsani produk lan tampilan pameran liyane, narik inspirasi saka kekiyatan lan ngenali wilayah kanggo dandan kanggo terus nambah produk lan layanan kita dhewe.


Sawise kesimpulan saka pameran, kita rencana kanggo mbangun marang prestasi gained ing VietnamPlas dening ngiyataken komunikasi lan exchange karo klien lokal lan partners ing Vietnam. Minangka hub manufaktur utama ing Asia Tenggara, Vietnam nduweni wigati strategis kanggo pangembangan perusahaan kita. Kita bakal nggunakake platform iki kanggo entuk wawasan sing luwih jero babagan tuntutan pasar lokal lan tren industri, kanthi aktif ngembangake cakrawala bisnis ing Vietnam.


Undangan Tulus:

Kita menehi undhangan tulus kanggo sampeyan ngunjungi booth kita lan melu diskusi bisnis lan ijol-ijolan karo tim kita. Perwakilan kita bakal menehi wawasan lengkap babagan produk lan solusi kita nalika ngrungokake kabutuhan lan saran sampeyan. Bebarengan, kita yakin manawa liwat kolaborasi lan ijol-ijolan, kita bakal bebarengan mimpin kemajuan ing industri plastik lan karet.


Kesimpulan:

GtmSmart kepengin banget melu ing VietnamPlas, platform kanthi profesionalisme lan nilai komersial sing paling dhuwur. Kita siap kanggo nampilake kekuwatan lan kaluwihan perusahaan, melu diskusi babagan prospek lan tren industri karo kanca-kanca industri, lan ngembangake hubungan sing luwih kuat karo klien lan mitra, saengga bisa nambah kehadiran pasar.


Kita ngarep-arep ketemu sampeyan ing Pameran VietnamPlas!


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Basa saiki:Basa Jawa