Kabar

Carane Njaga Cetakan Thermoforming Plastik? | GTMSMART

Oktober 27, 2022

1. Instalasi

Cocog antarane die mbentuk panas lan mesin iku penting banget, supaya die kudu digawe miturut mesin digunakake sadurunge mbukak die. Penggantian mati sing kerep kudu dihindari sajrone produksi. Amarga ing panggantos saka jamur, iku kudu nimbulaké karusakan tartamtu kanggo akurasi jamur.


2. Suhu

Nalika ngolah bahan sing umum digunakake (PP, PS, PVC, lan sapiturute), suhu cetakan umume 16-18 ℃. Wigati dimangerteni manawa suhu cetakan ora luwih murah tinimbang 10 ℃. Kondensasi bakal mengaruhi kualitas produk lan mimpin kanggo teyeng jamur. Pojok piso saka cetakan minangka bagean penting. Suhu pancet relatif (± 5 ° C) saka sudhut piso jamur ndhuwur lan ngisor bisa nggawe expansion saka sudhut piso (prinsip expansion termal lan kontraksi kadhemen) witjaksono. Yen ora, pinggiran piso bakal rusak utawa retak amarga sayatan sing ora apik.

Sistem banyu cooling kudu dipriksa saben dina lan banyu kudu diganti kanthi rutin. Yen polusi serius, deterjen lan pelarut kudu ditambahake kanggo reresik supaya ora ngalangi saluran banyu jamur.


3. Lubrication

Lengan guide saka linear prewangan guide kolom kudu lubricated kaping pindho saben minggu; Batang peregangan lan rod ejector kudu dilumuri saben wolung jam, lan kacang kudu dicenthang kanggo looseness; Ngresiki cetakan ndhuwur lan ngisor karo bedhil udara kanggo nyegah jamur saka rusak dening prakara manca.


4. Panyimpenan

Sadurunge panyimpenan, copot banyu cooling ampas ing saluran banyu jamur karo udhara, lan banjur nyelehake jamur ing lingkungan garing. Yen asor udhara ing lingkungan dhuwur, lumahing jamur kudu dilapisi karo Vaseline utawa disemprotake karo agen anti karat kanggo pangayoman. Cetakan ndhuwur lan ngisor kudu diselehake kanthi kapisah sabisa, lan rod ejector lan rod peregangan kudu vertikal munggah kanggo nyegah deformasi jamur. Yen kahanan ora ngidini, papan sing lurus kudu ditambahake ing antarane pinggiran piso cetakan ndhuwur lan ngisor supaya ora ngrusak pinggiran piso.


5. Panggunaan lan pangopènan die mbentuk panas minangka karya pengalaman, sing kudu kompeten lan berpengalaman.


Produk kasebut saiki ditampa kanthi akeh ing antarane para pelanggan lan nduweni aplikasi sing akeh ing pasar.


Babagan GTSMART

GTMSMART Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi, sales lan layanan. Kita kanthi lengkap ngleksanakake sistem manajemen ISO9001 lan strictly ngawasi kabeh proses produksi. Kabeh karyawan kudu ngalami latihan profesional sadurunge karya. Saben proses pangolahan lan perakitan nduweni standar teknis ilmiah sing ketat. Tim manufaktur sing apik lan sistem kualitas sing lengkap njamin akurasi pangolahan lan perakitan, uga stabilitas lan linuwih produksi.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Basa saiki:Basa Jawa