Kabar

Pitakonan lan Jawaban babagan Mesin Thermoforming Tekanan Udara

Desember 21, 2022
Pitakonan lan Jawaban babagan Mesin Thermoforming Tekanan Udara

Mesin Thermoforming Tekanan Iki Utamane kanggo produksi macem-macem wadah plastik (nampan endhog, wadhah woh, wadhah panganan, wadhah paket, lsp) kanthi lembaran termoplastik, kayata PP, APET, PS, PVC, EPS, OPS, PEEK, PLA, CPET , lsp.


Tema masalah iki yaiku pitakonan lan jawaban babaganmesin thermoforming otomatis telung stasiun.


P: Apa Mesin Pembuat Wadah Panganan Bisa Digunakake cocog kanggo?


A: Mesin Thermoforming Plastik Kab uga disebut kothak nedha awan plastik PLA degradable lan compostable, piring, tray thermoforming mesin, bahan sing ditrapake: PP, APET, PS, PVC, EPS, OPS, PEEK, etc. Tipe produk: macem-macem kothak plastik degradable, kontaner, mangkok, tutup, piring, piring, obat-obatan lan produk kemasan blister liyane.




2. P: Apa bata pemanasan dikontrol kanthi kapisah?


A: kontrol individu




3. P: Apa kekandelan sheet saka Multi Stations Thermoforming Machine?


A: 0.2-1.5mm (nganti 2.5mm, yen kekandelan sheet ngluwihi 2.5-3mm, mesin injeksi ngecor dianjurake)




4. Q: Apa kacepetan ingmesin thermoforming tray pangan ?


A: Mesin kosong 30 kaping / min, gumantung saka materi lan produk nyata




5. P: Apa cara pemanasan mesin thermoforming multi-stasiun?


A: Pemanasan munggah lan mudhun, dikontrol kanthi kapisah (lembaran tipis, bisa dipanasake dhewe; sheet kandel, bisa dipanasake munggah lan mudhun bebarengan)



Q iki&A fokus ing limang pitakonan sing pelanggan mrihatinake.  Mangga ngenteni sabanjure.



Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Basa saiki:Basa Jawa