Kabar

Apa Bedane Antarane Cangkir Plastik sing Bisa Digunakake saka Bahan sing Beda?

Mei 27, 2022

Ing sisih ngisor saka cangkir plastik nganggo utawa tutup tuwung, biasane ana segitiga daur ulang label karo panah, kiro-kiro saka 1 kanggo 7. nomer beda makili sifat beda lan nggunakake bahan plastik.

Ayo dideleng:

“1″ – PET (polietilena tereftalat)

Luwih umum ing botol banyu mineral lan botol minuman. Materi iki tahan panas 70 lan bisa diisi banyu suhu normal ing wektu sing cendhak. Ora bisa cocog kanggo  ombenan asam-basa utawa cairan suhu dhuwur, lan ora cocok kanggo cahya srengenge, yen ora bakal ngasilake zat beracun sing mbebayani kanggo awak manungsa.

"2" - HDPE (polietilen kapadhetan dhuwur). Biasane digunakake ing botol obat, kemasan gel padusan, ora cocog kanggo cangkir banyu, lsp.

"3" - PVC (polivinil klorida). Nduwe plastisitas sing apik lan rega sing murah, mula digunakake kanthi akeh. Mung bisa tahan panas nganti 81 °C, lan gampang ngasilake zat sing ora apik ing suhu dhuwur. Iku kurang digunakake kanggo packaging pangan.

“4″ – LDPE (polietilen kapadhetan rendah). Film cling lan film plastik kabeh digawe saka materi iki. Ing resistance panas ora kuwat, lan leleh panas bakal kelakon yen ngluwihi 110 ℃.

“5″ – PP (polipropilena). Nduwe stabilitas termal lan insulasi sing apik, lan aman lan ora mbebayani kanggo awak manungsa. Prodhuk bisa disterilisasi ing suhu ing ndhuwur 100, ora deform ing 150 miturut tumindak pasukan eksternal, lan ora duwe tekanan ing banyu sing nggodhok. Botol susu kedelai umum, botol yogurt, botol minuman jus buah, kothak nedha awan microwave. Titik lebur dhuwuré 167 ℃. Iki minangka siji-sijine kothak plastik sing bisa dilebokake ing oven gelombang mikro lan bisa digunakake maneh sawise ngresiki kanthi ati-ati. Perlu dicathet yen kanggo sawetara kothak nedha awan oven microwave, awak kothak digawe saka No 5 PP, nanging tutup kothak digawe saka PE No. Amarga PE ora bisa tahan suhu dhuwur, iku ora bisa sijine menyang open gelombang mikro bebarengan karo awak kothak.

“6″ – PS (polystyrene). Cangkir plastik sing digawe saka PS banget rapuh lan tahan suhu sing sithik. Ora bisa digunakake ing suhu dhuwur, asam kuwat lan lingkungan alkali sing kuwat.

"7" - PC lan liya-liyane. PC biasane digunakake kanggo nggawe botol susu, cangkir ruang, lsp.

Mulane, nalika ngombe ombenan panas, iku paling apik kanggo mbayar manungsa waé kanggo simbol ing tutup tuwung, lan nyoba ora nggunakake logo "PS" utawa "Ora. Bahan plastik 6" kanggo nggawe tutup cangkir lan peralatan meja.

Seri Mesin Thermoforming Piala Plastik

HEY11 Piala Hydraulic Best Nggawe Mesin ThermoformingMesin Pembuat Cangkir Plastik Kab

Fitur Mesin Nggawe Cup

- Gunakake sistem hidrolik lan kontrol teknologi listrik kanggo peregangan servo. Iki minangka mesin rasio rega dhuwur sing dikembangake adhedhasar panjaluk pasar pelanggan. 

- Mesin nggawe cangkir plastik kabeh dikontrol dening hidrolik lan servo, kanthi pakan inverter, sistem sing didorong hidrolik, peregangan servo, iki nggawe operasi stabil lan produk rampung kanthi kualitas dhuwur.

HEH12 Mesin Pembuat Cangkir Plastik Biodegradable

Aplikasi Mesin Nggawe Cup

Mesin nggawe cangkir Utamane kanggo produksi macem-macem wadah plastik (cangkir jeli, cangkir ngombe, wadhah paket, dll) kanthi lembaran termoplastik, kayata PP, PET, PE, PS, HIPS, PLA, lsp.

Ing mesin thermoforming cangkir nggawe dikembangake sacara mandiri dening mesin GTMSMAMRT nduweni jalur produksi sing diwasa, kapasitas produksi sing stabil, katrampilan berkualitas tinggi, CNC R& D tim lan jaringan layanan sawise-sales sampurna, kang bisa nyedhiyani sampeyan karo solusi siji-mandeg.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Basa saiki:Basa Jawa