Kabar

Mesin Pembuat Cangkir Plastik Dikirim Bubar

Juli 20, 2022

Wis mlebu Juli, lan senadyan dina asu lan suhu dhuwur, pabrik sibuk karo perakitan lan pangiriman, lan tugas pangiriman wis rampung ing jadwal. Hidrolikmesin nggawe cangkir dhawuh dening customer Philippine wis dikirim dina!

HEY11 Hidrolik paling apikMesin Nggawe CupMesin Thermoforming Cangkir Plastik

  Aplikasi  

- Gunakake sistem hidrolik lan kontrol teknologi listrik kanggo peregangan servo. Iku rasio rega dhuwur mesin nggawe cangkir plastik sing dikembangake adhedhasar panjaluk pasar pelanggan.

- Mesin kabeh dikontrol dening hidrolik lan servo, kanthi pakan inverter, sistem sing didorong hidrolik, peregangan servo, iki ndadekake operasi stabil lan produk rampung kanthi kualitas dhuwur.  

- Utamane kanggo produksi macem-macem wadhah plastik (tuwung nganggo, tuwung ngombe, tuwung Jelly, Bowl pangan etc) karo sheets termoplastik, kayata PP, PET, PS, PLA etc. 

  Fitur  

1. rak mbukak otomatis:

Dirancang kanggo bahan kabotan kanthi nggunakake struktur pneumatik. Rod pakan kaping pindho trep kanggo ngirim bahan, sing ora mung nambah efisiensi nanging nyuda sampah materi.

2. Pemanasan:

Ndhuwur lan mudhun pawon panas, bisa mindhah horisontal lan vertikal kanggo mesthekake yen suhu sheet plastik seragam sak proses produksi. Feeding sheet dikontrol dening motor servo lan panyimpangan kurang saka 0.01mm. Rel pakan dikontrol dening saluran banyu tertutup kanggo nyuda sampah lan pendinginan.

3. Lengan mekanik:

Bisa kanthi otomatis cocog karo kacepetan ngecor. Kacepetan bisa diatur miturut macem-macem produk. Paramèter sing beda bisa disetel. Kayata posisi njupuk, posisi unloading, jumlah tumpukan, dhuwur tumpukan lan liya-liyane.

4. Sampah nduwurke tumpukan piranti:

Iku adopts otomatis njupuk-up kanggo ngumpulake materi keluwihan menyang muter kanggo koleksi. Struktur silinder pindho ndadekake operasi gampang lan trep. Silinder njaba gampang dicopot nalika bahan keluwihan tekan diameter tartamtu, lan silinder njero bisa digunakake ing wektu sing padha. Operasi iki ora bakal ngganggu proses produksi.

Ing saben proses pangembangan GTMSMART, kita arep matur nuwun marang pelanggan anyar lan lawas kanggo kapercayan lan dhukungan sing ora ana tandhingane. kita mesin nggawe cangkir plastik proses manufaktur strictly nderek IS09001 sistem manajemen kualitas internasional. Kita bakal terus nyukupi kabutuhan pelanggan lan nggawa luwih akeh produk berkualitas tinggi lan pengalaman layanan sing wicaksana.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Basa saiki:Basa Jawa