Kabar

Pengumuman Hari Libur Nasional 2022

September 30, 2022

Dina Nasional minangka preian resmi sing ditetepake dening sawijining negara kanggo mengeti negara kasebut dhewe. Biasane yaiku kamardikan negara kasebut, penandatanganan konstitusi, lair saka kepala negara utawa ulang taun liyane sing penting banget; Sawetara uga wong suci. ' dina saka santo pangreksa negara.

Ing Dina Nasional, kabeh negara kudu nganakake macem-macem bentuk perayaan kanggo nguatake kesadaran patriotik rakyate lan ningkatake kohesi nasional. Negara-negara uga kudu ngucapake selamat. Saben lima utawa sepuluh taun ing dina Nasional, ana sing kudu nggedhekake skala perayaan.Kanggo mengeti Hari Nasional, pemerintah saka macem-macem negara biasane nganakake resepsi Hari Nasional, sing dianakake dening kepala negara, Kepala pemerintah utawa manca. menteri mimpin rapat kasebut lan ngundang utusan diplomatik lan tamu asing penting liyane kanggo rawuh.


Simbol Hari Nasional

Hari Nasional minangka ciri negara-bangsa modern, sing muncul kanthi munculé negara-bangsa modern lan dadi penting banget. Iku dadi simbol saka negara mardika, nggambarake negara lan pamaréntahan.


preian dina nasional

Ing taun 1999, negara kasebut nemtokake manawa wong ing saindenging negara bakal duwe preian Dina Nasional 7 dina ing Dina Nasional.


Parade militèr Hari Nasional

Saben Daqing, parade militer bakal dianakake ing Dina Nasional. Salah sijine yaiku supaya wong Tionghoa ngerti negarane, lan liyane nuduhake kekuwatan pertahanan nasional ing jagad iki.


Miturut wara-wara GTMSMART, pengaturan kanggo Hari Libur Nasional yaiku:


*Pènget:

Kita pengin ngelingake maneh, sajrone pandhemen, terusake praktik kebersihan pribadi lan aktif kerja sama nalika langkah-langkah kanggo nyegah risiko sing disebabake dening COVID-19.


Sembarang darurat, hubungi kita ASAP.

Have a Happy preian!


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Basa saiki:Basa Jawa